Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
22.11.2016 15:16

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetim kurulu üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti.

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Türkiye Yardım Sevenler Derneği Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür ve yönetim kurulu üyelerini makamında ağırladı. Gerçekleşen ziyarette konuşan Şube Başkanı Beyhan Yörür, “Kentimizde yaptığınız çalışmalar için size teşekkür etmek için bu ziyareti gerçekleştirdik. Diğer sivil toplum kuruluşları ve derneklere de yer tahsis ettiniz. Bizi her zaman dinleyen ve katılımımızı hep isteyen bir Büyükşehir Belediye Başkanı’sınız. Çok teşekkür ederiz” dedi.

“Sosyal projeleri önemsiyoruz”

Başkan Cengiz Ergün ise güzel temennileri için Beyhan Yörür ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, “Sosyal belediyecilik anlayışıyla kentimizi yönetiyoruz. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz Gıda Bankası, MABEM gibi projeler sosyal belediyeciliğin en önemli örneklerindendir. Ayrıca sizin gibi derneklerin de faaliyetlerine katkı sağlayarak vatandaşlarımıza yardım elini uzatıyoruz. Başarılar diliyorum” dedi. Başkan Cengiz Ergün ayrıca İMYAD tarafından verilen Bütçesini En İyi Kullanan Büyükşehir Belediyesi ödülüyle ilgili bilgi vererek hazırlanan kitapçığı dernek üyelerine hediye etti.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu