19.12.2016 09:54

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Yunusemre Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde öğrenim gören minikler, masal okuma günleri etkinliği kapsamında ‘Pinokyo’ adlı masalla hem eğlendi, hem öğrendi.

Çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimlerine destek olmak amacıyla 17 ilçede Çocuk Kültür ve Sanat Merkezlerini hayata geçiren Manisa Büyükşehir Belediyesi, bu merkezlerde imza attığı etkinlik ve aktivitelerle geleceğin büyüklerini yetiştiriyor. Çocukların hayal gücünü harekete geçirmek ve düşünmelerini sağlamak amacıyla her hafta masal okuma günleri etkinliği gerçekleştirilirken, bu hafta Yunusemre ilçesindeki Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde ‘Pinokyo’ masalı miniklerle buluştu. Öğretmenleri Ümmü Denktaş tarafından okunan masalı dikkatle dinleyen minikler, masalın ardından canlandırma da yaptı. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde çocukların okul öncesi eğitimlerine destek olmak amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Laleli Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Serap Gücüyen, masal okuma etkinliğiyle çocukların hem hayal gücünü geliştirdiklerini, hem de hoşça vakit geçirmelerini sağladıklarını söyledi.

HABERİ İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ >>>