Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
04.01.2017 14:03

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sarıgöl’de Büyükşehir Belediyesi Hizmet Birimlerine ziyarette bulundu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sarıgöl ilçesinde Büyükşehir Belediyesi’nin hizmet birimlerine ziyarette bulundu. Genç’e, Büyükşehir Belediyesi Sarıgöl Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ve yetkililer de eşlik etti. Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç ilk olarak Sarıgöl Koordinasyon Şube Müdürlüğünde Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Kılıçaslan ile bir araya geldi. Genç,  buradaki personelle tek tek tokalaştı ve tanışma fırsatı buldu. Mustafa Genç, ilçe mezarlığında da incelemelerde bulundu. Ardından İtfaiye’ye ziyarette bulunan Genç, ilçedeki hizmetler hakkında yetkililerden bilgiler aldı.

Gıda Bankası ve MABEM Sarıgöl’de Yüzlere Hitap Ediyor

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçe mezarlığı ve itfaiyeyi ziyaretin ardından Gıda Bankası ve MABEM’de Büyükşehir personelleri ile bir araya geldi. Gıda Bankası’nın ilçede 200 kişiye hizmet verdiğini belirten Mustafa Genç, buradaki incelemelerin ardından Sarıgöllü gençlerin eğitimde bir numaralı adresi olan MABEM’’de öğretmenler ve çalışanlar ile tanıştı. İlçeye gerçekleştirdiği ziyaret hakkında bilgi veren Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “İlçelerimizdeki Büyükşehir Belediyesi hizmet birimlerine ziyaretler gerçekleştirerek, çalışmalar hakkında bilgiler alıyoruz. Amacımız hizmetlerin eksiksiz ve tam bir şekilde vatandaşımıza ulaşmasıdır. Sarıgöl’de de Büyükşehir Belediyesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Hizmet birimlerimize sık sık ziyaretler gerçekleştirerek, hem personelimizin durumunu görüyoruz hem de yapılan çalışmaları yerinde inceleme fırsatı buluyoruz” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu