Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.01.2017 10:16

MANİSA Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Atatürk Gençlik Merkezi ve Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde 2017 kış dönemi kurs kayıtları başladı. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenlere rehber olmaya devam eden Gençlik Merkezleri’nde kayıt süresi 17 Şubat’a kadar devam edecek.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi ve Atatürk Gençlik Merkezi, geniş bir yelpazede hizmet sunan ve kentin prestijli eğitimleriyle 2017 yılı kış dönemi kurslarına başlıyor. Meslek edinmek ve kendini her alanda geliştirmek isteyenlere rehber olmaya devam eden Gençlik Merkezleri’nde 2017 kış dönemi kurs kayıtları başladı.

17 Şubat Son Gün

17 Ocak’ta başlayan başvuru tarihi, 17 Şubat’ta sona erecek. Gençlik Merkezlerinde telkariden hızlı okumaya, ahşap boyamadan ilk yardıma, enstrümandan, Latin danslarına, işaret dilinden, Halk oyunlarına,  Bilgisayar’dan, Hasta Kayıt Kabul kursuna kadar çok geniş bir yelpazede kurs seçeneği bulunuyor. Vatandaşların tercih ettikleri kurslara 17 Şubat mesai bitimine kadar başvurması gerekiyor. 12 yaşından üzeri herkes kurslara kayıt yaptırabilecek.

Kayıt İçin Gerekli Evraklar

Manisa Büyükşehir Belediyesi Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi ve Atatürk Gençlik Merkezi’ndeki meslek edindirme kurslarına kayıt için gerekli evraklar; 1 adet fotoğraf, kimlik fotokopisi, Sicil numarası (Büyükşehir Belediyesinden alınacaktır)

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu