Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.01.2017 14:12

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün çocuklara karne hediyesi olan ‘Hayvanat Bahçesi Müzikali Tatilde 2’ adlı çocuk oyunu, Demircili minikler için sahne aldı. Ellerinde Türk bayraklarıyla muhteşem bir görüntü oluşturan Demircili çocuklar, karne hediyesi nedeniyle hep bir ağızdan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Çocukların sömestr tatilini eğlenceli geçirmesi amacıyla 17 ilçedeki çocuklar için ‘Hayvanat Bahçesi Müzikali Tatilde 2’ adlı oyunu Manisa’ya getiren Büyükşehir Belediyesi, oyunu Demircili çocuklarla buluşturdu. Demirci Ticaret ve Kültür Merkezi’nde sahnelenen oyunu Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan ve çok sayıda öğrenci izledi. Arkadaşlığın, dayanışmanın ve dürüstlüğün önemi vurgulanan oyunda çocuklar keyifli zaman geçirdi. Sevimli Ayı Winny'nin arkadaşları Tiggy, Tavşan, Eeyo, Aslan, Arı ve Kedi ile çıktığı yolculuk hikayesini anlatan oyun, öğrencileri kahkahaya boğdu. Büyükşehir Belediyesi tarafından dağıtılan Türk bayraklarıyla oyunu izleyen minikler, renkli görüntüler oluşturdu. Kahkaha dolu oyunun ardından çocuklara hitap eden Büyükşehir Belediyesi Demirci Koordinasyon İşleri Müdürü Kazım Aysan, müzikalin Demircili çocuklara Başkan Ergün’ün karne hediyesi olduğunu söyledi. Demircili çocuklar da, karne hediyesi nedeniyle hep bir ağızdan Başkan Ergün’e teşekkür etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu