Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
19.02.2017 11:43

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin önemli projeleri arasında yer alan ve Alaşehir gençliğinin prestij eğitim mekanı olmaya aday Gençlik Merkezi kapılarını gençlere açmaya hazırlanıyor.

Geçtiğimiz ay gerçekleştirilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısı’nda İzmir adliyesi önünde meydana gelen terör saldırısı sonucu kahramanca şehit düşen Fethi Sekin’in isminin verildiği merkez iç donanım ve çevre düzenlenmelerinin ardından kent gençliğinin sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek. İl genelinde yaptığı çalışmalarla ülke genelinde takdir toplayan Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Alaşehir’de yapımına başladığı Gençlik Merkezi’nde sona gelindi. İç donanım ve çevre düzenleme çalışmaları devam eden modern merkezin hizmete girmek için gün saydığını belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Alaşehir’de gençlerimiz tarafından büyük heyecan uyandıran modern merkezimizde çalışmalar tamamlanmak üzere. Modern mimarisiyle de büyük beğeni toplayan merkezimiz kent gençliğinin sosyo-kültürel ihtiyaçlarına cevap vermesinin yanı sıra meslek edinmek ve kendini geliştirmek isteyenlere de rehber olacak” dedi. Bunun yanı sıra geçtiğimiz ay yapılan Manisa Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısında modern merkeze kahraman polis memuru Fethi Sekin’in ismi verildi. İzmir Bayraklı Adliye Sarayı’na saldırmak isteyen teröristleri, büyük bir kahramanlık gösterip canı pahasına engelleyen polis memuru Fetih Sekin’in ismi oy birliğiyle alınan kararla modern merkezde yaşatılacak.

                                                                                 

 

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu