Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.03.2017 12:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile lise son sınıflara yönelik sinema ve tiyatro oyuncusu Hakan Bilgin ile ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ konulu seminer ve söyleşi düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Farkındalığın Fark Edilişi’ adlı seminer ve söyleşi düzenlendi. Yakındoğu Üniversitesi işbirliği ile Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen etkinliğe, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, yetkililer ve çok sayıda öğrenci katıldı. Seminerin konuşmacılığını Sinema ve Tiyatro Sanatçısı Hakan Bilgin yaptı. Bilgin seminerde öğrencilerin hayata hazırlanmalarındaki önemli noktalara değindi. Bilgin, “Kendi benliğinizle siz teksiniz, sizden başka kimse yok. Hayatta başarılı olmak istiyorsanız, hayallerinizin peşinden gideceksiniz. Yılmayacaksınız, pes etmeyecek, başarıyı kovalayacaksınız. Hayata gülümsemek başarı getirir” diye konuştu. Söyleşide, öğrencilere, ön yargılarından kurtulmalarını, kendilerine değer vermelerini ve en önemlisi sabah kalktıklarında gülümsemelerini anlatan Bilgin, aynı zamanda öğrencilerin sorularına da cevap verdi. Söyleşinin sonunda, Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Hakan Bilgin’e teşekkür ederek, çiçek takdim etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu