02.03.2017 16:43

Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören öğrenciler, Yeşilay Haftasına özel etkinlik düzenledi.

Çocukların gelişimini küçük yaştan itibaren önemseyen ve bu doğrultuda etkinlikler düzenleyen Manisa Büyükşehir Belediyesi, belirli gün ve haftaları da unutmuyor. Bu kapsamda Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde Yeşilay Haftasına yönelik etkinlik düzenlendi. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Seval Esmer’in rehberliğinde minik öğrenciler, Yeşilay Haftasını kutladı. Çocuklar, ‘Sigara Öldürür’, ‘Alkol Öldürür’, ‘Sigara içme sağlıklı yaşa’ yazılı pankartlar hazırlayarak sağlıklı yaşamın önemini öğrendiler. Turgutlu Selvilitepe Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Seval Esmer, ‘Öğrencilerimiz ile sürekli etkinlikler düzenleyerek onları hayata hazırlıyoruz. Öğrenirken, eğleniyorlar. Her yıl 1-7 Mart tarihleri arasında kutlanan Yeşilay Haftasının önemine değinmek amacıyla öğrencilerimizle bir etkinlik düzenledik” diye konuştu.