Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.03.2017 10:19

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi işbirliğiyle 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Kitle İletişim Uzmanı Canten Kaya tarafından “Kadının Değeri ve İletişim Dili” konulu seminer düzenlendi. Kültür Merkezi’nde düzenlenen seminerde kadının değeri ve iletişimde doğru sözleri bulmanın önemini ilginç sunum ve örneklerle anlatan Kaya, katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Türk Eğitim-Sen Manisa Şubesi iş birliğiyle, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda “Kadının Değeri ve İletişim” konulu seminer düzenlendi. Konuşmacılığını Kitle İletişim Uzmanı Canten Kaya’nın yaptığı semineri Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergun Aksoy ile birlikte çok sayıda katılımcı takip etti.          Kaya,oldukça eğlenceli bir sunumla katılımcılara evlilikte mutluluğun sırlarını ve iletişimde doğru sözlerinin bulmanın önemini anlattı. İnteraktif şekilde gerçekleştirilen seminerde Kaya, başından geçen birkaç anıyı da anlatarak personele oldukça keyifli dakikalar yaşattı. Kadınların hayatın her alanında olduğunu da vurgulayan Kaya, onlara her gün hak ettikleri değerin verilmesini belirtti. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen seminerin sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Canten Kaya’yı tebrik ederek kendisine plaket takdim etti.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu