Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.05.2012 18:43

ÜNLÜ dizi ve tiyatro oyuncusu Renan Bilek, ‘Aramızda Kalsın’ adlı tek kişilik gösterisi ile Manisalılara unutulmaz bir akşam yaşattı. Girişimciler Derneği organizasyonu ile Belediye Şehir Tiyatrosu’nda gerçekleştirilen gösterinin geliri, Merkez Efendi İlköğretim Okulu’na bağışlandı.

Öyle Bir Geçer Zamanki dizisindeki Süleyman karakteri ile ünlenen usta tiyatrocu Renan Bilek, ‘Aramızda Kalsın’ adlı tek kişilik gösterisini Manisalılar için gerçekleştirdi. Belediye Şehir Tiyatrosu’nda sahnelenen gösteriye Vali Halil İbrahim Daşöz, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Köroğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz, Belediyespor Başkanı Cenk Ergün, Girişimciler Derneği Başkanı Murat Kümüştekin, Yardımseverler Derneği Şube Başkanı Beyhan Yörür ile çok sayıda sanatsever katıldı. Gösterisine 20 yıl önce askerlik dolayısıyla Manisa’ya geldiğini anlatarak başlayan Renan Bilek, kentin büyük bir değişime uğrayarak hareketli bir şehir olmasının şaşkınlığını ve aynı zamanda sevincini yaşadığını belirtti. Yaşadığı ilginç anılarını davetlilerle paylaşan Bilek, esprileri ile gülümsetti. Zaman zaman davetlileri gösterisine dahil ederek renkli dakikalar yaşatan Bilek, Barış Manço ve Cem Karaca gibi sanatçıların parçalarını çalıp, seslendirdi. Ünlü oyuncu, Yaklaşık iki buçuk saatlik gösteri sonunda ayakta alkışlandı. Manisa’ya geldiği Renan Bilek’e teşekkür eden MAGİD Başkanı Murat Kümüştekin, kendisine çiçek takdim etti. Kardeş Okul Kardeş Kurum Projesi çerçevesinde sahne almaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Renan Bilek de eğitime katkı sunan herkese teşekkür etti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu