23.03.2017 13:37

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle gerek meslek edinmek, gerekse kendini geliştirmek isteyenler vatandaşlar için açılan kurslar Manisalı vatandaşlar tarafından büyük ilgi görüyor. Şehzadeler Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Kanca da Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’nde kursiyerle bir araya gelerek, başarılar diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi iş birliğiyle açılan kurslar Manisalı vatandaşlara geniş bir yelpazede hizmet veriyor. İngilizce’den bilgisayarlı muhasebeye, diksiyondan neye kadar bir çok branşta eğitim imkânı sunan kurslar, Manisalı vatandaşlara adeta rehber oluyor. Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca da, Bahri Sarıtepe Gençlik Merkezi’ni ziyaret ederek kursiyerlerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Kurs Planlama Sorumlusu Kadir Çal eşliğinde derslikleri gezen Kanca, çalışmalar hakkında öğretmenlerden bilgi aldı, kursiyerlere başarılar diledi.