Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.03.2017 14:16

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler, Soma Huzurevini ziyaret ettiler.

18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler Soma Huzurevini ziyaret ettiler. Ziyarette, Büyükşehir Belediyesi Kırkağaç Koordinasyon İşleri Müdürü Ali Rıza Duman da hazır bulundu. Öğretmenleri ve Sorumlu Semral Pazıarslan ile Huzurevindeki yaşlılar ile tanışma fırsatı bulan minikler Huzurevinde kalanların ellerini öperek, moral kaynağı oldular.

Kaymakam’dan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezine Övgü

Kırkağaç Kaymakamı Cengizhan Yılmaz, Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezini  ziyaret etti. Cengizhan Yılmaz, Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Semral Pazıarslan’dan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Yılmaz, Çocukların eğitimleri açısından büyük önem arz eden eğitim merkezlerinin topluma donanımlı ve öğrenme isteği yüksek bireyler yetiştirmesinde büyük rol oynadığını belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu