Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.03.2017 14:20

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin eğitim yuvası olan Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde, çocukların fiziksel ve zihinsel gelişimleri için her gün oldukça farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından 17 ilçede hayata geçirilen Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri’nde eğitimler süratli bir şekilde devam ediyor. Her merkezde günün ve haftanın anlamı doğrultusunda etkinlikler düzenleniyor. Bu kapsamda Salihli, Kırkağaç ve Sarıgöl Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri Orman Haftası nedeniyle, sorumluları ve öğretmenleri eşliğinde bir dizi etkinlikler düzenledi. Salihli’de minik öğrenciler, öğretmenleri eşliğinde resimler çizerken, 3 Kasım 2016 tarihinde açılan ve 16 Kasım tarihinde dikilen fidanların sulama ve çapasını yapan Kırkağaç Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri de Ormanın önemini uygulamalı olarak görme fırsatı buldu. Sarıgöl’de ise Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi öğrencileri Sarıgöl Belediye Başkanı Necati Selçuk’unda katılımı ile fidan dikimi gerçekleştirdi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu