Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.03.2017 13:40

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü sebebiyle, Manisa Otizm Derneği ve Türk Kızılayı Gençlik Meclisi işbirliğiyle program düzenledi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de katıldı.

2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü dolayısıyla Manisa Celal Bayar Üniversitesi Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde etkinlik düzenlendi. CBÜ, Manisa Otizm Derneği ve Türk Kızılayı Gençlik Meclisi işbirliğiyle gerçekleşen etkinliğe Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş’ın yanı sıra Rektör Yardımcısı Bilali Gümüş, Türk Kızılayı Yönetim Kurulu Üyesi Cengiz Yurdabekçi, Türk Kızılayı Manisa Şube Başkanı Cemal Kahraman, Kızılay Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal, davetliler, otistik çocuklar ve aileleri katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmalarının yapılmasıyla devam etti. Otistik çocukların sosyal hayat içerisinde karşılaştığı zorluklar, ailelerin otizme bakış açısı ve çocuğun yaşının ilerlemesiyle birlikte akranlarıyla arasında oluşan farkların anlatıldığı tiyatro oyunlarıyla program son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu