Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.06.2012 14:46

Manisa Belediyesi Konservatuarı, görkemli bir törenle ilk mezunlarını verdi. Mimar Sinan Medresesi’nde düzenlenen törende dört bölümden yüksek puan alarak mezun olmaya hak kazanan 22 öğrenci diplomalarını aldı.

Manisa Belediyesi Konservatuarı, Türk Halk Oyunları, Türk Sanat Müziği, Türk Halk Oyunları ve Tiyatro Bölümü’nde öğrenim gören 22 öğrencisini mezun etti. Mimar Sinan Medresesi’nde düzenlenen mezuniyet törenine Belediye Başkan Yardımcıları Nursel Ustamehmetoğlu, Funda Solak ve Tamer Çipiloğlu, Kültür Müdürü Yonca Ekmekçi, Belediye Meclis Üyesi Hüseyin Köroğlu, konservatuar eğitmenleri ile mezun olan öğrenciler ve aileleri katıldı. Konservatuar açarak Manisa’da bir ilki gerçekleştiren Manisa Belediyesi’nin gençlere yönelik bu hizmetinin büyük ilgi görmüş olmasının sevincini yaşadıklarını söyleyen Belediye Başkan Yardımcısı Nursel Ustamehmetoğlu, “Belediye Başkanımız Cengiz Ergün önderliğinde açılan konservatuarımız Manisalılar’ın yoğun ilgisi ile karşılandı. Halk oyunları, tiyatro, Türk Sanat ve Halk Müziği dalında eğitim gören öğrencilerimizi zaman zaman etkinliklerde gördük. Değerli eğitmenlerimiz eşliğinde seçtiği dallarda başarıyı yakalayan tüm öğrencilerimizi kutluyorum” dedi.

Mezuniyet Coşkusu Yaşandı

Törende Manisa Belediyesi Konservatuarı’nda bölüm birincisi olan öğrenciler tek tek davet edilerek, düşüncelerini davetlilerle paylaştı. 2 yıllık eğitim boyunca yüksek puan alarak bölüm birincisi seçilen Türk Halk Oyunları Bölümü’nden Murat Gözeten, Türk Sanat Müziği Bölümü’nden Yağmur Yavuz, Türk Halk Müziği Bölümü’nden Ozan Dereli ve Tiyatro Bölümü’nden Dilan Tuğçe Karataş, kendilerine imkan sunan başta Belediye Başkanı Cengiz Ergün olmak üzere kendilerine destek olan herkese teşekkür etti. Konservatuar mezunlarına diplomaları takdim edilirken, öğrenciler kep atarak mezuniyetlerini kutladı. Mezuniyet töreni kokteylle sona erdi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu