Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.06.2012 18:49

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Bremen Mızıkıcıları’nın Hikayesi oyunu ile Kırkağaç ve Saruhanlı ilçesinin konuğu oldu. İlçelerde yoğun ilgi gören Şehir Tiyatrosu, ‘Kamyon’ oyunu ile de Giresun’da yoğun ilgi gördü.

Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Manisa’nın yanı sıra ilçelerde ve diğer illerin tiyatro salonlarına konuk oldu. Manisalı çocuklar tarafından büyük ilgi gören Bremen Mızıkıcıları’nın Hikayesi adlı oyun, Kırkağaç Hatice Ümmetoğlu Anaokulu işbirliği ile Kırkağaç Alay Komutanlığı Çok Amaçlı Salon’unda, Saruhanlı’da da İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliği ile Saruhanlı Kültür Merkezi’nde sahnelendi. Yönetmenliğini Cemil Şen’in yaptığı müzikli çocuk oyunu, miniklere keyifli anlar yaşattı. Manisa merkezde tiyatro severlerin büyük beğenisini toplayan ‘Kamyon’ adlı oyun da Giresunlular için sahnelendi. Mehmet Baydur’un yazdığı, Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönetmenliğini üstlendiği ‘Kamyon’ adlı oyun, Giresunlu sanat severlerden tam not aldı. Turnelere ilişkin konuşan Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz, ‘Genç kadromuzla yıl boyu sergilediğimiz oyunlar büyük ilgi gördü. Oyunlarımızı ilçelerimizde de sahneleyerek, şehir tiyatrosundan mahrum olan çocuklarımıza oyun götürmenin mutluluğunu yaşadık. İlçelerdeki salonları dolduran çocuklarımız, Bremen Mızıkacıları’nın Hikayesi adlı oyunla keyifli dakikalar geçirdi. İlçelerde bizi ağırlamaktan memnuniyet duyan herkese teşekkür ediyorum. Bunun yanı sıra Manisa merkezde tiyatro severler tarafından beğenilen ‘Kamyon’ adlı oyunu Giresun’a götürdük. Giresunlu sanat severlerin ilgisi de oldukça fazla oldu. Yeni sezon için hazırladığımız oyunları, hem Manisa merkezde hem de turneye çıkarak ilçelerde sergilemeye devam edeceğiz.” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu