27.04.2017 15:25

Celal Bayar Üniversitesi’nin 25. Yılı etkinlikleri kapsamında Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde ‘Osman Özbaş ile Söyleşi’ konulu program gerçekleştirildi. Etkinliğe İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz katıldı.

Celal Bayar Üniversitesi tarafından 25. Yıl etkinlikleri kapsamında Osman Özbaş ile söyleşi gerçekleştirildi. Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde gerçekleşen etkinliğe İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanı Muzaffer Şaşmaz, CBÜ Rektörü Prof. Dr. Kemal Çelebi, öğretim görevlileri ve öğrenciler katıldı. Yazar Özbaş, öğrencilere yazarlık serüvenini, iş hayatında yapılması gerekenleri ve iletişimin süreçleriyle ilgili bilgiler aktardı.