Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
27.06.2012 15:19

MANİSA Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Salak Oğlum oyunu ile Saruhanlı ilçesindeki tiyatro severlerle buluştu. Saruhanlı Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen oyun büyük ilgi gördü.

Sezonun kapanmasından itibaren çok sayıda ilçeye konuk olan Manisa Belediyesi Şehir Tiyatrosu, Salak Oğlum oyunu ile Saruhanlı tiyatro severlerle buluştu. Müjdat Gezen’in yazdığı, Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Tayfun Şengöz’ün yönettiği Salak Oğlum, Saruhanlılı tiyatro severlerden tam not aldı. İki perdelik geleneksel orta oyununda yer alan Pişekar, Laz, Hamza, Selvinaz gibi tiplemeler salondakileri kahkahaya boğarken, tiyatro severlere keyifli dakikalar yaşattı. Tiyatro severlerin ilgisinden dolayı teşekkür eden Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Şengöz, yaz boyunca çeşitli tiyatro oyunuyla ilçelere konuk olacaklarını söyledi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu