15.05.2017 12:23

MANİSA Celal Bayar Üniversitesi, 12-18 Mayıs Hemşireler Haftası etkinlikleri kapsamında sempozyum düzenledi. Sempozyuma Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da katıldı.

12-18 Mayıs Hemşireler Haftası kapsamında Manisa Celal Bayar Üniversite tarafından program düzenlendi. Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlen programa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Kemal Çelebi, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Rektör Yardımcıları, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt, öğretim üyeleri, Hemşirelik Hizmetleri Müdürü Nimet Petek ve öğrenciler katıldı. Dünden Bugüne Hemşireliğin Toplumdaki Rolü konseptiyle hazırlanan sempozyumda açılışı konuşmaları yapıldı. Rektör Kemal Çelebi de konuşmasında ebe ve hemşirelerin toplumdaki rolünün önemine değindi.
İşbirliğine Hazırız
Sempozyuma katılan Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Emin Kurt’a, Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Manisalılar için ortak projeler geliştirmeye hazır olduğunu aktardı.