Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
16.05.2017 13:28

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi tarafından Atatürk Kent Park’ta ‘Herkes İçin Sağlık, Sağlık İçin Spor’ etkinliği düzenlendi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, sporu yaşam kültürü haline getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda, ‘Herkes İçin Sağlık, Sağlık İçin Spor’ etkinliği, Atatürk Gençlik Merkezi öncülüğünde düzenlendi.  Büyükşehir Belediyesinin spor etkinliği, hem eğlenceli vakit geçirmek hem de sağlıklı kalmak isteyen vatandaşlar tarafından ilgi gördü. Atatürk Kent Park’ta buluşan vatandaşlar, Celal Bayar Üniversitesinden uzman eğitmenler Tolga Beşikçi ve Ezgi Abay eşliğinde açma-germe, aerobik ve step yapıyor, sağlıklı yaşam için form tutuyor. Vatandaşların sosyalleşme imkanı da bulduğu spor etkinliği hakkında bilgi veren, Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Şube Müdürü Orhan Haşim Elmalı, “Spora teşvik etmek ve daha fazla insanın spor yapabilmesini sağlamak için çalışmalar yürütüyoruz. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak spora çok önem veriyoruz. İnsanların sağlıklı bir yaşama kavuşması adına ‘Herkes için Sağlık, Sağlık için Spor’ etkinliğini düzenledik. Vatandaşlarımız Atatürk Kent Park’ın güzel ortamı, ferah havasında zinde kalmak adına spor yapacaklar. Sağlıklı yaşamı destekleyen faaliyetlere devam edeceğiz” diye konuştu.
Manisalıları Spor Etkinliğine Bekliyoruz
Atatürk Gençlik Merkezi Kurs Planlama Sorumlusu Ahmet Kaplan, ücretsiz spor etkinliğinin Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri saat 18.00’de Atatürk Kent Park’ta başlayacağını ve 1,5 saat süreceğini belirtti. Kaplan, “Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi olarak vatandaşlarımızın sağlıklı bir yaşam sürmesi adına bu etkinliği düzenledik. Uzman eğitmenlerimiz ve müzik eşliğinde 1,5 saat sürecek spor etkinliğimiz, Atatürk Kent Park’ta Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri saat 18.00’de başlayacak. Manisalı vatandaşlarımızı bilinçli bir şekilde spor yapmaya bekliyoruz” diye konuştu.   

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu