17.05.2017 12:39

10-16 Mayıs Engelliler Haftası kapsamında Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi tarafından özel gece düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen geceye Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy da katıldı.

Engelliler Haftası kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Lale Salonu’nda özel gece düzenlendi. Programa Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Kent Konseyi Şube Müdürü Sevil Şekercioğlu, Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir ve çok sayıda davetli katıldı. Programda söz alan Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi Okul Aile Birliği Başkanı Saadet Şeranoğlu, gecenin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Okulların başarısının mezun öğrencilerine daha iyi bir iş imkanı sağlaması ile doğru orantılı olduğunu kaydeden Okul Müdürü Murat Ceylan ise, “Biz Manisa Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi ailesi olarak Manisa Organize Sanayi Bölgesi’nin desteği ve himayesinde işe yerleştirme sıralamasında birinci olduğumuzu gururla söylüyorum. Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından Özel Eğitim İş Uygulama Merkezi, Öğretmen Şükran Bilginer Özel Eğitim Merkezi ve Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi öğrencileri gösteriler sundu.  Engelli öğrenciler gösterileriyle geceye ayrı bir renk katarken, protokol üyeleri de onlara eşlik etti. Mezun olan 8 öğrenciye belgeleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Belgelerini alan öğrenciler keplerini fırlatmanın coşkusunu yaşadı. Gecenin sonunda hep birlikte oyun oynadılar.