23.05.2017 15:29

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen yılsonu sergisinin açılışına katıldı. Sergiyi gezen Genç, sergide yer alan eserler hakkında bilgi aldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi’nin Kültür Merkezi’nde düzenlediği yılsonu sergisinin açılışına katıldı. 2016-2017 eğitim öğretim yılında açılan El Sanatları kurslarına ait yılsonu sergisinin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer’in eşi Fatma Dilek Güvençer, Şehzadeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Mehmet Kanca, halk eğitim merkezi kursiyerleri ve davetliler katıldı.
Kültür Merkezi Fuaye Alanı’nda yapılan sergi açılışının ardından Mustafa Genç ve protokol üyeleri sergileri gezerek el sanatlarını inceledi. Serginin gezilmesi sonrasında program Lale Salonu’nda devam etti.