Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.05.2017 16:04

Manisa Büyükşehir Belediyesi, 31 Mayıs-5 Haziran Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında ‘Atatürk’ten Manisa Tarzanı’na Ağaç ve Çevre Sevgisi’ konulu konferans düzenledi.

Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri kapsamında Kültür Merkezi Lale Salonu’nda ‘Atatürk’ten Manisa Tarzanı’na Ağaç ve Çevre Sevgisi’ adlı konferans düzenlendi. Konferansa, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Daire Başkanı Ertuğrul Yıldırım ve personeli, Araştırmacı Yazar Bedriye Aksakal, Ali Haydar Aksakal, Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Bekir Dağıstan, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, MABEM Öğretmenleri ve öğrencileri ile vatandaşlar katıldı. Konferansın konuşmacılığını Araştırmacı Yazar Metin Erdoğan yaptı. Erdoğan konuşmasında, Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün çevreci kişiliğine değindi. Atatürk’ün 1929 yılında Yalova’da bir ağaç zarar görmesin diye yaptırdığı ‘Yürüyen Köşk’ü ve diğer çevre çalışmalarını anlattı. Araştırmacı Yazar Metin Erdoğan, konuşmasının ikinci bölümünde, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi’yi anlattı. Ahmet Bedevi’nin sadece Manisa için değil, tüm dünyada örnek alınması gereken bir değer olduğunu belirtti. Erdoğan, “Ağaç kesmeyelim, dünyamızı yeşillendirelim, bunun için mücadele etmiş insanları hiçbir zaman unutmayalım. Bu değerlere sahip çıkalım” diye konuştu.
“Manisa’yı yeşillendireceğiz”
Araştırmacı Yazar Metin Erdoğan, Manisa Tarzanı Ahmet Bedevi’yi gören kişileri de sahneye çıkardı ve konferansa katılan izleyicilere tek tek anılarını dinletti. Konferansın sonunda sahneye davet edilen Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Araştırmacı Yazar Metin Erdoğan’a çiçek ve Manisa Tarzanı heykeli takdim etti. Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, “Büyükşehir Belediyesi olarak Manisa Tarzanı’nı her yıl çeşitli etkinliklerle anıyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızdan biri de ağaçlandırma olacak” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu