Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
06.06.2017 12:41

JANDARMA Teşkilatının 178. Kuruluş Yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen şiir, resim ve kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrenciler törenle ödüllendirildi. Törene Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç de katıldı.

İl Jandarma Komutanlığı, kuruluşunun 178. Yılı dolayısıyla okullar arası şiir, resim ve kompozisyon yarışmaları düzenledi. Yarışma kapsamında dereceye giren öğrenciler, ödüllerini aldı. Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen ödül törenine Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan, İl Emniyet Müdürü Fevzi Bilgiç, BARO Başkanı Ali Arslan, Şehzadeler Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Önay, İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, Manisa Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım, Kızılay Kan Merkezi Müdürü İsmet Nardal, jandarma personeli, konuklar ve öğrenciler katıldı. Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Jandarma Teşkilatının kuruluşunun 178. Yılı dolayısıyla hazırlanan özel klip ve Jandarma tanıtım slaytı izlenmesiyle devam eden programda İl Jandarma Komutanı Albay Özcan Kaplan ve Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, açılış konuşmaları yaptı. Konuşmaların ardından şiir, resim ve kompozisyon dalında dereceye giren öğrenciler; protokol üyelerinden ödüllerini aldı. Hatıra fotoğrafının çekilmesi ve Kültür Merkezi Meclis Fuaye alanında kurulan standların ziyaret edilmesiyle program son buldu.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu