Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
21.07.2017 12:14

Manisa Büyükşehir Belediyesi Atatürk Gençlik Merkezi tarafından Atatürk Kent Park’ta vatandaşların spora teşvik edilmesi ve daha sağlıklı bir yaşam sürmesi için başlattığı ‘Herkes İçin Sağlık, Sağlık İçin Spor’ etkinliği vatandaşların katılımı ile devam ediyor.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin vatandaşların sporu yaşam kültürü haline getirmesi aynı zamanda da daha sağlıklı ve kaliteli bir yaşam sürmeleri için başlattığı ‘Herkes İçin Sağlık, Sağlık İçin Spor’ etkinliği Atatürk Kent Park’ta vatandaşların katılımı ile devam ediyor. Etkinliğe, hem spor yapmak isteyen hem de eğlenceli bir zaman geçirmek isteyen vatandaşlar ilgi gösteriyor. Atatürk Kent Park’ta buluşan vatandaşlar, Celal Bayar Üniversitesinden uzman eğitmenler Tolga Beşikçi ve Ezgi Abay eşliğinde açma-germe, aerobik ve step yaparak sağlıklı yaşam için form tutuyor. Etkinliğe katılan vatandaşlar aynı zamanda sosyalleşmeye de imkan buluyor.
Etkinliğe Herkesi Davet Etti
Celal Bayar Üniversitesi eğitmenlerinden Tolga Beşikçi, ücretsiz spor etkinliğinin Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri saat 19.00’da Atatürk Kent Park’ta yapıldığını belirterek ortalama bir saat süren etkinliğe tüm vatandaşları davet etti. Etkinlik hakkında bilgi veren Beşikçi, “Buradaki amacımız hep birlikte spor yapmak. İnsanları aktif hale getirmek, sağlıklarını yeniden kazanmak ve fit bir görünüme sahip olmalarına yardımcı olmak. Katılımlar oldukça yüksek. Her gün ortalama 30-40 kişi etkinliğimize katılıyor. Onlarla birlikte spor yapıyoruz” dedi.
Proje Başlamadan Önce Çalışmalarımızı Yurtdışında Yaptık
Projeyi Manisa’da başlatmadan önce ön hazırlığını yurtdışında yaptıklarına dikkati çeken Beşikçi, “İngiltere, Romanya, Bulgaristan ve Sırbistan’da çalışmalarımızı sürdürdük. Oradaki veriler ile birlikte buraya geldik. Burada da katılımın yüksek olacağını düşünerek çalışmalarımızı başlattık. Manisa Büyükşehir Belediyesi bu konuda bize destek veriyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e de teşekkürlerimizi iletiyoruz. Projenin başından sonuna kadar bizi her konuda destekledi” diye konuştu.
Katılımcılar Memnuniyetlerini İfade Etti
Atatürk Kent Park’taki ‘Herkes İçin Spor, Sağlık İçin Spor’ etkinliğine katılan kadınlar ise yapılan etkinlikten memnuniyetlerini dile getirerek, isteyerek katıldıkları etkinlikten çok mutlu olduklarını kaydetti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu