Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
02.06.2011 19:11

BELEDİYE Başkanı Cengiz Ergün, Güzelyurt Mahallesi’nde Göçmen Konutları’nda ikamet eden vatandaşlarla bir araya geldi. Site sakinlerinin yıllardır beklediği hizmetin en kısa zamanda geleceğini belirten Başkan Ergün, sitenin içinde yer alan oyun parkı ve site çevresinde düzenlemelerin en kısa zamanda başlayacağını söyledi.

Güzelyurt Mahallesi Göçmen Konutları’nda ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, site sakinlerinin merakla beklediği hizmetler konusunda çalışma programını açıkladı. Başkan Ergün’e Göçmen Konutlarını ziyaretinde MHP Manisa Milletvekili Erkan Akçay, MHP Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral ile birlikte Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu ve MHP Merkez İlçe Başkanı Tamer Akkal da eşlik etti. Yaklaşık 26 ay önce Manisaların desteğiyle göreve geldiğini belirten Başkan Ergün, aldığı bu destekle Manisa’ya en iyi hizmeti vermeye çalıştığını söyledi. Göçmen Konutları’ndan kendisine verilen desteği de unutmadığını ifade eden Başkan Ergün, site sakinlerinin merakla beklediği hizmetlerin en kısa zamanda başlayacağını söyledi.

Bayanlara Spor Aleti

Öncelikle site içerisinde bulunan çocuk oyun parkının düzenleneceğini ifade eden Belediye Başkanı Cengiz Ergün, bayanları da unutmadıklarını ve onlar içinde spor aletleri koyacaklarını belirtti. Siteye isim verilmesi konusunda da kendisine gelen istekleri değerlendiren Başkan Ergün, “Sizin isteğiniz doğrultusunda belirleyeceğiniz isim üzerine tabela yaptırabiliriz. Bana ‘Balkan Sitesi’ olsun şeklinde bir istek geldi. Bu konuda gerekli değerlendirmeyi yaptığınız takdirde tabelanızı da belediye olarak biz yaptıracağız” diye konuştu.

Hizmetlerde Destek Veren/Vermeyen Ayrımı Yapmıyoruz

Siteyle ilgili olarak çevre düzenlemelerinin de yapacakları bu hizmet çerçevesinde olduğunu dile getiren Belediye Başkanı Cengiz Ergün, ayrıca sitenin alt yapı sorununun çözümü noktasında da gerekli çalışmaların en kısa zamanda başlayacağını söyledi. Başkan Ergün, yapılacak olan hizmetlerin ardından Göçmen Konutları’nın havasının değişeceğini belirtti. Kendilerine olan desteğin devam etmesi temennisinde bulunan Başkan Ergün, “Şunun da bilinmesini istiyorum. Biz şehir merkezi, kenar mahalle ayrımı yapmadan her noktaya hizmet götürüyoruz. Kimseyi bize destek verdi, vermedi diye de ayırmıyoruz. Bize destek verseniz de, vermeseniz de hizmeti yine getireceğiz” dedi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu