Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.09.2017 13:57

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Turgutlu ilçesinin 95’inci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Zara’yı Turgutlulularla buluşturdu. Konseri takip eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak Turgutlu’ya da önemli projeleri kazandırıyoruz ve kazandırmaya da devam edeceğiz. Her ne kadar hizmetlerimizin önüne engel koymak isteyenler oluyorsa da, biz üretmeye ve Turgutlu için çalışmaya devam edeceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz” dedi.

Turgutlu’nun düşman işgalinden kurtuluşunun 95’nci yıl dönümü kutlamaları kapsamında Manisa Büyükşehir Belediyesi, Türk Halk Müziğinin sevilen isimlerinden Zara’yı Turgutlulu vatandaşlarla buluşturdu. 15 Temmuz Şehitler Meydanında düzenlenen konseri, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, eşi Şeyda Ergün, Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, siyasi parti temsilcileri, Büyükşehir Belediyesi meclis üyeleri, Manisa Büyükşehir Belediyesi Turgutlu Koordinasyon İşleri Müdürü İbrahim Kutar ve 17 bin Turgutlulu vatandaş izledi. Yaklaşık iki saat süren konserinde ‘Dert Bende Derman Sende’, ‘Hangimiz Sevmedik’, ‘Zahidem’, ‘Eşarbını Yan Bağlama, ‘Ankara’nın Bağları, ‘Yalan Dünya’, gibi eserleri seslendiren Zara, Turgutlulu vatandaşlara güzel bir gece yaşattı.
Manisa’nın Mimarına Gönülden Teşekkür
Konser arasında sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ve Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, konuşma yaptı. İlk olarak Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin konuştu. Şirin, sözlerine, son dönemde el ele, gönül gönüle, yürek yüreğe yürüdüğü ve her zaman destekçisi olan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ederek başladı. Şirin, “Turgutlu’ya kazandırılacak olan kavşak, ırlamaz ve ovacık gibi projelerimizin ve Manisa’nın mimarı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ediyorum. Hanımefendiliği ve sesi ile ülke olarak takdir ettiğimiz kıymetli Zara hanımefendiyi Turgutlu’da ağırlamaktan hemşerilerim adına da büyük memnuniyet duyuyorum. 95’nci Kurtuluş günümüz kutlu olsun. Bu memleket için kanlarını akıtan tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Allah hepsinden razı olsun. Gazilerimize de sıhhat, afiyet diliyorum. Güvenlik güçlerimize, silahlı kuvvetlerimize, hepsinden önemlisi isimsiz kahramanlarımıza huzurlarınızda minnet duygularımı ifade ediyorum” dedi.
“Yaptıklarımız, Yapacaklarımızın Teminatıdır”
Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin’in ardından Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün söz aldı. Ergün, “2014’te neyin sözünü verdik, Manisa değişiyor, bütün ilçeleri de değişecek. Turgutlu’da değişecek. Biraz belki geç olabilir, biraz sabır gerektirebilir, eleştiri olabilir. Yapılanlar, yapılacakların garantisidir. Irlamaz Projesi yapılıyor, her ne kadar itiraz etseler de engellemeye çalışsalar da kavşak projemizin de yer teslimi yapıldı, hayırlısı ile önümüzdeki hafta çalışmalar başlıyor. Yine itiraz edilen Turgutlu Ovacık Yaylası projesinin ihalesi dün ikinci kez yapıldı. İnşallah 10-15 gün içerisinde tabi itiraz gelmezse muhteşem bir Gençlik Merkezi geliyor Turgutlu’ya. Durmak var mı, yok. Asfalt çalışmalarımıza itiraz etseler de yeraltı işlerimizi engellemeye çalışsalar da devam edeceğiz. Hizmetin siyaseti olmaz, bunu herkes böyle bilsin. Bir gerçek var ki o da Manisa kimi seçeceğini çok iyi biliyor. Turgutlu da çok iyi biliyor. Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin ile birlik beraberlik bozulmadığı sürece, Turgutlu’ya en iyi yatırımları, en güzel hizmetleri sizlere yapmaya çalışacağız” dedi.
“Geçmişte Yaşananları Unutmayacaksınız”
Turgutlu için büyük bir gün olduğunu belirten Başkan Ergün, “Bu meydanda hür, bağımsız birer birey olarak,  Başkomutanımız, bize Cumhuriyeti armağan eden Mustafa Kemal ve silah arkadaşları sayesinde bugün burada bulunuyoruz. Sevgili Gençler, bunu unutturmayacaksınız. Bugün bu görevi biz yapıyorsak, yarınki nesillere aktaracak olan sizlersiniz. Bu Kurtuluş etkinlikleri, geçmişte yaşananları hatırlatmak için yapılıyor. Bizlere güzel bir gece yaşatan güzel insan, güzel ses, Zara’ya teşekkür ediyorum” dedi. Konser 10. Yıl Marşı ve bayrak şovla son buldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu