02.06.2011 19:15

BU yıl altıncısı düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri çerçevesinde 100 adet çam fidanı toprakla buluşturuldu. Güzelyurt Mahallesi Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin alt tarafında oluşturulan Tarzan ve Çevre Günleri Hatıra Ormanı’na Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün de katılımıyla 100 adet çam fidanı dikildi.

Manisa Belediyesi ve TEMA işbirliğiyle yıl altıncısı düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri çerçevesinde Güzelyurt Mahallesi Orta Ölçekli Sanayi Sitesi’nin alt tarafında oluşturulan Tarzan ve Çevre Günleri Hatıra Ormanı’nda ağaç dikim töreni gerçekleştirildi. Ağaç dikim törenine Belediye Başkanı Cengiz Ergün, MHP Manisa Milletvekilleri Erkan Akçay, Mustafa Enöz, MHP Manisa Milletvekili Adayı Sümer Oral, Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Bayram Laçalar, Azmi Açıkdil, Nursel Ustamehmetoğlu, İl Çevre Orman Müdürü Yahya Güngör ile birlikte TEMA gönüllüsü öğrenciler katıldı. Öğrenciler ile birlikte ağaç diken Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Manisa Tarzan’ı ve Çevre Günleri kapsamında yapılan ağaçlandırma ile birlikte gençlere çevre bilincini aşıladıklarını belirterek, “Bildiğiniz gibi Tarzan parkı’nın açılışının ardından, bugünde çam ağaçlarının dikimini gerçekleştirdik. Ben hep söylüyorum. Hepimiz bir Tarzanız. Bu doğrultuda hareket ediyoruz. İnşallah gelecekte, diktiğimiz bu ağaçların altında gençlerimiz, vatandaşlarımız çok güzel zamanlarını geçireceklerdir. Biz Manisa’lı yeşillendirmek adına elimizden gelen çaba ve gayreti gösteriyoruz. Buranın ağaçlandırılmasında emeği geçen ilgili müdürlüğümüze, çalışanlarımıza ve İl Çevre ve Orman Müdürlüğü’ne teşekkür ediyorum” dedi.