Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.09.2017 12:30

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Alaşehir’de yapılan ve ilçe gençliğinin prestij eğitim mekanlarından biri olmaya aday olan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi, kapılarını hizmete açmak için artık gün sayıyor. Modern merkezde incelemede bulunan Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, ilçe gençliğinin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına cevap verecek olan merkezin hayırlı olmasını diledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Alaşehir’de yapımı tamamlanan Şehit Fethi Sekin Gençlik Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Genç’e, Alaşehir Koordinasyon İşleri Müdürü Akif Ceylan da eşlik etti. Önümüzdeki günlerde hizmete açılması planlan olan merkezde, konferans salonundan dersliklere kadar tüm bölümleri titizlikle inceleyen Genç, eksiklerin de tespitini yaptı. Kısa süre içerisinde tüm eksiklilerin giderilerek modern merkezin hizmete gireceğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün, gençliğe büyük önem veriyor. Onların kötü alışkanlıklardan uzak durması, Atatürk’ün izinde ve vatanını, milletini seven evlatlar olarak yetişmesi için ilimiz genelinde gençlik merkezlerini hayata geçiriyor. Alaşehir ilçemizdeki modern merkezimizde de artık son rötuşlar yapılıyor. Merkezimizde çok küçük detaylar kaldı. Onlar da Fen İşler Dairesi Başkanlığımız tarafından kısa sürede giderilecektir. İlçe sakinlerimize hayırlı olsun” ifadelerinde bulundu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu