Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
01.10.2017 15:01

MASKİ Genel Müdürlüğü, Akhisar ilçesinin ardından Alaşehir’de de sahada görev yapan personele yönelik “İş Sağlığı ve Güvenliği Mesleki Risk Eğitimi” düzenledi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, 17 ilçede iş sağlığı ve güvenliği konusunda titiz adımlar atmaya devam ediyor. Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığı, Akhisar ilçesinin ardından Alaşehir’de görev yapan saha personeline yönelik Mesleki Risk Eğitimi düzenledi. İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanlığı işbirliği ile düzenlenen programda, sahada dikkat edilmesi gereken hususlar, Ruhan Bayraktar tarafından anlatıldı. Meslek hastalıklarının ve iş kazalarının önüne geçmek için yürütülen eğitim programı sayesinde personel görev alanında uyması gereken kurallar hakkında bilgilendirildi. Alaşehir Gençlik Merkezi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen eğitim, Eğitim Şube Müdürü Necmi Şirinkaya’nın gözetiminde yapıldı.

 “Personelimizin can güvenliğini sağlamak bizim için en önemli unsurdur”

MASKİ Genel Müdür Yardımcısı ve İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu Başkanı Mahmut Bilgen, il genelinde görev yapan personele yönelik iş sağılığı ve güvenliği eğitimlerini düzenli olarak verdiklerini ifade ederek, “İş sağlığı ve güvenliğine büyük önem veriyoruz. Verdiğimiz eğitimler, MASKİ bünyesinde özel olarak hazırlanmış programlardır. Personelimizin can güvenliğini sağlamak bizim için en önemli unsurdur. Eğitimlerimize hız kesmeden devam edeceğiz” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu