Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.06.2011 15:41

MANİSA Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri ile Yavru Tema’lı minikler, 6. Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında, Ulupark’ta çiçek dikti.

Bu yıl altıncısı düzenlenen Manisa Tarzanı ve Çevre Günleri etkinlikleri kapsamında, Yavru Tarzanlar Çocuk Kulübü tarafından yapılan etkinlikte minikler şiir, slogan ve şarkılarla Çevre Haftası’nı kutladılar. Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezleri ile Yavru Tema Vakfı öğrencilerinin katıldığı programda, Çevre Haftası ile ilgili mesajlar verildi. Etkinliğe Manisa Belediyesi Çocuk Kültür Sanat Merkezleri sorumluları Fırat Özcan ve İbrahim Atabey ile Tema Vakfı temsilcileri katıldı. Yavru Tarzanların ‘Cennet Türkiye’m çöl olmasın’, ‘Vatan Toprağı Kutsaldır Kendi Kaderine terk edilemez’ sloganları vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü. Miniklerin yapmış olduğu bu etkinlik Manisalılar tarafından alkışlarla desteklendi. Daha sonra minikler, Ulupark’ın çeşitli yerlerine çiçekler dikti.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu