Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
24.10.2017 13:47

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Saruhanlı‘ya kazandırmayı planladığı kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden dev yatırımın uygulama projesi tamamlandı. Mevcut projenin yapılacağı alanda Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ile birlikte inceleme bulunan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün ilçeye prestij katacak olan yatırım için artık geri sayım içerisinde olduklarının müjdesini verdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Saruhanlı‘ya kazandırmayı planladığı kent meydanı, otopark ve gençlik merkezinden oluşan dev yatırıma hız verdi. Mevcut projenin yapılacağı alanda Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Aytaç Yalçınkaya, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, Genel Sekreter Yardımcıları Yılmaz Gençoğlu, Mustafa Genç, MASKİ Genel Müdür Yardımcısı Burak Aslay, Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, MHP Saruhanlı İlçe Başkanı Baki Ulu, Ülkü Ocakları İl Başkanı Mehmet Balaban, Meclis Üyeleri, Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Daire Başkanları, Saruhanlı Koordinasyon İşleri Şube Müdürü Nuri Güncan da eşlik etti.
İlçenin göz bebeği olacak
Uygulama proje tamamlanan ve ihale süreci başlayan projenin ilçenin göz bebeği olacağını belirten Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün,” İlçeye kazandırmayı planladığımız yatırım için uzun süredir çalışmalarımız sürüyor. Bu anlamda mevcut alanda yaklaşık 4 bin metre karelik kamulaştırma yaparak 3 milyon Türk Lirası kamulaştırma bedeli ödedik. İlçedeki hem araç trafiğini rahatlatacak olan otopark, hem gençlerin kendilerini geliştirebilmeleri amacıyla her türlü faaliyeti yapabilecekleri gençlik merkezi, hem de kentin simgesi olabilecek meydandan oluşan dev yatırımın uygulama projesini tamamladık. Sırada ihale süreci var. İnşallah bu güzel hizmeti ilçemize kazandırmanın mutluluğunu yaşayacağız” dedi.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu