Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
25.10.2017 13:15

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında ‘Şoför Nebahat’ isimli tiyatro oyunu Manisalı tiyatro severlerle buluştu. Türk Kadınlar Birliği Manisa Şubesi Yararına düzenlenen oyunda izleyiciler Çiğdem Tunç Tiyatrosu’yla keyifli bir akşam geçirdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği etkinliklerle ulusal tiyatroları Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çiğdem Tunç ve ekibi tarafından hazırlanan ‘Şoför Nebahat’ adlı oyun Manisa’da sahnelendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki tiyatroya Manisa Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, MASKİ Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, Türk Kadınlar Birliği Manisa Şube Başkanı Sevgi Şanlı ve yönetim kurulu üyeleri ile Manisalı tiyatroseverler katıldı. İki perdelik oyunda, erkek mesleği olan taksicilik işini yapan Şoför Nebahat’ın gönlünü kaptırdığı Komiser Derman’a olan aşkı sahnelendi. İzleyicilerin keyifli bir akşam geçirdiği tiyatronun sonunda sahneye Manisa Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Türk Kadınlar Birliği Manisa Şube Başkanı Sevgi Şanlı davet edildi. Protokol üyeleri tiyatro ekibine sergiledikleri performanstan dolayı tebrik ederek, çiçek takdiminde bulundu.
Manisa Büyükşehir Örnek ve Öncü
Çiçek takdiminin ardından Türk Kadınlar Birliği Manisa Şube Başkanı Sevgi Şanlı bir konuşma yaptı. Başkan Cengiz Ergün’e ve konuklara teşekkür eden Şanlı, “Bu gece sanatçı arkadaşlarımızla çok güzel bir gece geçirdik. Hepinizin, emeğine sağlık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’e en büyük teşekkürleri gönderiyoruz. Şube olarak Türkiye’nin birçok belediyesini ziyaret ettik. Her yerde başkanımızı anlatıyorum. Dernek yararına etkinlik düzenleyen başka bir belediye yok. Büyükşehir Belediyesi, bu anlamda örnek ve öncü. Öğrencilere bu etkinlikler sayesinde burs veriyoruz. Tekrar, çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu ve Başsavcı Ahmet Çiçekli de, hem oyunculara hem de konuklara teşekkür etti.
İlçelerde de Sahnelenecek
Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şoför Nebahat adlı tiyatroyu, ilçelerdeki vatandaşlarımızla da buluşturacak. Şoför Nebahat sırasıyla Köprübaşı, Gördes, Selendi ve Demirci ilçelerinde sahne alacak.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu