Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
26.10.2017 14:31

Manisa Büyükşehir Belediyesi ile Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu işbirliğiyle düzenlenen ‘Cumhuriyet Konseri’ Manisalı sanatseverleri bir araya getirdi. Türk Sanat Müziği Korosu’nun seslendirdiği şarkılarla başlayan gecede daha sonra konuk sanatçı Çiğdem Kırankaya Gürdal sahne aldı. Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerinin seslendirildiği konser, Manisalıların büyük beğenisini topladı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel konser düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu işbirliğinde Kültür Merkezi Lale Salonu’nda gerçekleştirilen konseri Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan ile çok sayıda Manisalı izledi.       Gecenin başında konuşma yapan Manisa Musiki Derneği Başkanı Mehmet Yumrukaya, Türk Sanat Müziğinin hüzünle neşeyi aynı anda yaşattığını belirterek, konserin düzenlenmesine emeği geçen Manisa Büyükşehir Belediyesine teşekkürlerini iletti.
Koro’dan Müthiş Performans
Cumhuriyet Konserinde ilk olarak Manisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu Şef Tahir Kahraman’ın önderliğinde sahne aldı. Koro ve solo performanslar büyük beğeni topladı. ‘Açık Bırak Pencereyi’, ve ‘Günbegün Yaşanan O Hatırayı’, isimli şarkılar koro performansı ile seslendirildi. Solo performanslara geçilen konserin ikinci bölümünde ise ‘Baharı Beklerken Ömrüm Kış Oldu’, ‘Tutundum Işıksız Karanlıklara’, ‘Talihin Elinde Oyuncak Oldum’, ‘Aşkımız Ne Güzeldi Gittiğinde Anladım’, ‘Ömrümün Baharı’, ‘Gülüm Benim’ gibi Türk Sanat Müziğinin seçkin eserleri Türk Sanat Müziği Korosu sanatçılar tarafından seslendirildi. Gecede korist Murat Aşıcı’nın kızı Belinay Aşıcı’nın okuduğu ‘Mustafa Kemal’i Düşünüyorum’ isimli şiir salonda bulunanların büyük beğenisini topladı.
Gürdal Kulakların Pasını Sildi        
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’na özel olarak hazırlanan Cumhuriyet Konseri’nde daha sonra konuk sanatçı Çiğdem Kırankaya Gürdal sahne aldı. Konserine bestesi ve güftesi Yusuf Nalkesen’e ait ‘Kapın Her Çalındıkça’ isimli şarkı ile başlayan Gürdal, daha sonra ‘Bir Kızıl Goncaya Benzer Dudağın’, ‘Bülbülüm Altın Kafeste’ gibi Türk Sanat Müziğinin seçkin eserlerini Manisalılar için seslendirdi. Gecenin finalinde anisa Musiki Derneği Türk Sanat Müziği Korosu’nu sahneye davet eden Gürdal, koroyla birlikte sözü Halil Soyuer, bestesi ise Yıldırım Gürses’e ait ‘Türk Çocuğunun Şarkısı’ adlı şarkı ile yaptı. Konserin sonunda Manisalılara seslenen Çiğdem Kırankaya Gürdal, konseri boyunca kendisine eşlik eden Manisalılara teşekkür etti. Gecede son olarak Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi MHP Grup Başkanvekili Mehmet Güzgülü Türk Sanat Müziği Korosu Şefi Tahir Kahraman ve Çiğdem Kırankaya Gürdal’a sergiledikleri performans nedeniyle çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu