Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
03.06.2011 15:44

HÜRRİYET Gazetesi ve TCDD işbirliğiyle İzmir’den gelen Hürriyet Treni, Manisa’da coşkuyla karşılandı. Manisa Garı’na yanaşan treni Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Cesurol ve Funda Solak karşıladı.

Hürriyet Gazetesi ve Devlet Demiryolları işbirliğiyle Türkiye’yi dolaşan Hürriyet Treni, Manisa’daydı. Manisa Garı’na yanaşan Hürriyet Treni’ni Vali Celalettin Güvenç, Belediye Başkan Yardımcıları Sedat Cesurol, Funda Solak ve çok sayıda daire müdürü karşıladı. Hürriyet Treni ile birlikte Manisa’ya Hürriyet Gazetesi Köşe Yazarları Ertuğrul Özkök ve İsmet Berkan da geldi. Manisa Garı önünde Manisa Halkevleri Halkoyunları ekibi, zeybek gösterisi yaptı. Aile içi şiddet ve kadına şiddetin ön planda tutulduğu Hürriyet Treni’nde Manisa’daki mahalle muhtarlarına yönelik aile içi şiddet konusunda eğitim verileceği belirtildi.

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu