Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
31.10.2017 17:04

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve Alay Komutanı Jandarma Albay Eyüp Sabri Kirişçi’yi makamında ağırladı. Ziyarette konuşan Kırkağaç Belediye Başkanı Gedüz, ilçede Büyükşehir Belediyesi ile işbirliği içerisinde yapılacak olan Belediye Hizmet Binası, Koordinasyon ve Gençlik Merkezi inşaatıyla ilgili harekete geçmek için Başkan Cengiz Ergün’den destek ve yardım almak için ziyarette bulunduklarını söyledi.

Kırkağaç Belediye Başkanı Yaşar İsmail Gedüz ve 6. Jandarma Komando Er Eğitim Alay Komutanı Jandarma Albay Eyüp Sabri Kirişçi, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ü makamında ziyaret etti. Ziyaret hakkında bilgiler veren Kırkağaç Belediye Başkanı Gedüz, “İlçemizde, Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa yapacağımız belediye hizmet binası, Büyükşehir Belediyesi’nin Koordinasyon ve Gençlik Merkezi inşaatları var. Bunun ön tarafında kalan Orduevi’ne ait bir yerimiz vardı. Bu Orduevi konusu ile ilgili Jandarma Genel Komutan Yardımcısı ile görüştük. Ve bu görüşme ile ilgili sizleri bilgilendirmek amacıyla ziyaret ediyoruz. Jandarma Genel Komutanlığı’nın da bu yerin devir takas işlemlerine sıcak baktığını gördük. Ve bu projenin bir an önce hayata geçmesi konusunda Büyükşehir Belediye Başkanımızdan gerekli destek ve yardımları talep etmek için kendisinin yanındayız. Ben gerekli yardım ve destekleri kendisinden alacağımızdan emin olduğum için kendisine teşekkür ediyorum. İnşallah olumlu sonuç alarak, yüzümüz gülerek Kırkağaç’a döneceğimize inanıyorum” diye konuştu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Ergün, ilçeye yapılacak projelerin hayırlı olmasını temenni etti.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu