02.11.2017 14:20

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin Sarıgöl ilçesinde yapımına başladığı Gençlik Merkezi, açılış için gün sayıyor. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Sarıgöl ilçemize gençlerimizin hoşça vakit geçirebilecekleri bir hizmet kazandıracak olmaktan dolayı mutluyuz” diye konuştu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Sarıgöllü gençler için hazırlanan Sarıgöl Gençlik Merkezi Projesinin yapımında artık son adımlar atılıyor. Sarıgöllü gençlerin kültürel, sosyal ve sportif anlamda vakitlerini geçirebilecekleri Gençlik Merkezi projesinin yapımında son çalışmalara geçildiğini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Sarıgöl Gençlik Merkezi ilçe gençlerinin ilk adresi olacak” dedi. 3 bin 569 metrekarelik alanda bulunan Gençlik Merkezi’nde 150 kişilik konferans salonu, fitness salonu, müzik stüdyosu, kütüphane, kafeterya, derslikler, el sanatları, dans atölyeleri ve sergi holü yer alacak.
Gençlik Merkezi Bitiyor
Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Sarıgöl Gençlik Merkezimizde artık son çalışmalar yapılıyor. Teknik ve donanım ile peyzaj çalışmaları da kısa bir süre içerisinde tamamlanacak. Sarıgöllü gençlerimizin kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştirebilecekleri ve vakitlerini en iyi şekilde değerlendirebilecekleri bir merkezi ilçemize kazandıracağız” dedi.