Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
09.11.2017 13:48

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Manisa Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftasına özel ‘Organ, Doku Nakli ve Bağışına İslami Bakış’ adlı seminer düzenlendi. Seminerde, organ ve doku naklinin dinen bir sakınca teşkil etmediğine vurgu yapıldı.

3-9 Kasım Organ Bağışı haftasına özel ‘Organ, Doku Nakli ve Bağışına İslami Bakış’ adlı seminer düzenlendi. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve İl Sağlık Müdürlüğü işbirliğiyle Kültür Merkezi Lale Salonu’nda düzenlenen seminere, Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer, Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Güzgülü, Büyükşehir Belediyesi Teftiş Kurulu Başkanı Ahmet Türkgüler, İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı, Manisa Müftüsü Sinan Cihan,  Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saffet Köse yetkililer, oda ve dernek başkanları ve Manisalı vatandaşlar katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programın başında, İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçı organ bağışının önemine değinen bir konuşma yaptı. Ardından konuşmacılar, Manisa Müftüsü Sinan Cihan ve Katip Çelebi Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Saffet Köse söz aldılar, İl Müftüsü Sinan Cihan İslam dininin insana verdiği öneme değindi. Prof. Dr. Saffet Köse ise, organ bağışının İslam dünyasında seyrettiği süreci anlattı. Köse, konuşmasında organ bağışının dinen bir sakınca teşkil etmediğini, sadece belirli kurallara uymak şartıyla yapılması gerektiğine dikkat çekti. Programın sonunda Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Güzgülü konuşmacılar ve İl Sağlık Müdürü Hakan Bayrakçıya çiçek ve plaket takdim ettiler.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu