Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.11.2017 17:07

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle Kültür Merkezi’nde Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen  ‘Ülkemizden Renkler’ isimli resim sergisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy tarafından açıldı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği üyelerinden Iraklı Waleed Hassan Mayoof ve 15 öğrencisi tarafından hazırlanan ‘Ülkemizden Renkler’ isimli resim sergisi Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde açıldı. 50 eserin yer aldığı serginin açılışına Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, İl Göç İdaresi Müdürü Şeref Doğramacı, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İsmail Koç, Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği ‘Türkiye’deki Koruma Mekanizmalarının Güçlendirilmesi Projesi Merkez Sorumlusu Furkan Devran Sarıbaş ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.
Iraklı Waleed Hassan Mayoof önderliğindeki 15 öğrenci, 15 hafta boyunca resim atölyesinde göç ve yaşam deneyimlerini, ait oldukları sosyal bağları ve hayallerini sanat aracılığıyla tuale aktardı. Sığınmacılar ve Göçmenlerle Dayanışma Derneği’nin Avrupa Birliği tarafından finansa edilen Manisa Çok Yönlü Destek Merkezi’nde düzenlenen sanat etkinliğinde kendilerini anlatan Irak, İran, Afganistan gibi ülkelerden gelen 15 mülteci öğrencinin açmış olduğu ‘Ülkemizden Renkler’ isimli resim sergisi 17 Kasım’a kadar gezilebilecek.

 

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu