20.11.2017 11:04

Hasan Türek Anadolu Lisesi ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa hazırlanan “Barış” projesi kapsamında ülkemize gelen yabancı konukların tanışma toplantısı Atatürk Gençlik Merkezi’nde yapıldı. Barış mesajları verilen toplantıda Manisa Büyükşehir Belediye tarafından yabancı konuklara Manisa Mesir Macunu ve Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan hediye edildi.

Hasan Türek Anadolu Lisesi ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından ortaklaşa hazırlanan “Barış” projesi kapsamında İsveç, Fransa ve İtalya’dan öğrenciler Manisa’yı ziyaret etti. Yabancı konuklar 20-24 Kasım tarihleri arasında kentin tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret edip, Hasan Türek Anadolu Lisesi ve İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle çeşitli faaliyetler gerçekleştirecek. Proje kapsamında Atatürk Gençlik Merkezi’nde bir tanışma toplantısı düzenlendi. Barış mesajları verilen toplantının sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi, yabancı konuklara Manisa’yı tanıtıcı ürünlerin yer aldığı çantalardan takdim etti.