Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.11.2017 10:22

MANİSA Büyükşehir Belediyesi’nin aylık kültür sanat etkinlikleri kapsamında Tahta Çanak adlı tiyatro oyunu sahne aldı. Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği yararına düzenlenen oyuna, Manisalılar ilgi gösterdi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ulusal tiyatroları Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda Çisil Ceylan’ın yazdığı, Selahattin Taşdöğen’in yönettiği Tahta Çanak isimli oyun sahnelendi. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki oyuna Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Yazı İşleri ve Kararlar Daire Başkanı Mustafa Ali Algın, şube müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ve temsilcileri katıldı. Oyun sonunda Manisa Zihinsel Engellileri Eğitme ve Koruma Derneği Başkanı Rabia Keskin, Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne ve Başkan Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Oyuncular performanslarından dolayı tebrik edildi ve çiçek takdiminde bulunuldu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu