Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
29.11.2017 16:20

Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz, Manisa Celal Bayar Üniversitesi’nde Mevlid Kandili dolayısıyla düzenlenen programa katıldı. Kur’an tilavetinin okunduğu programda İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından da ‘En Güzel Örneğimiz Hz. Peygamberimiz konulu’ bir konferans verildi.

Manisa Celal Bayar Üniversitesi Prof. Dr. Ümit Doğay Arınç Kültür Merkezi’nde Mevlid Kandili dolayısıyla bir program düzenlendi. Programa Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, İl Müftüsü Sinan Cihan, Manisa Büyükşehir Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Dairesi Başkanı Muzaffer Şaşmaz ile birlikte çok sayıda öğrenci katıldı. Kur’an tilavetinin okunduğu programda İl Müftüsü Sinan Cihan tarafından da ‘En Güzel Örneğimiz Hz. Peygamberimiz konulu’ bir konferans verildi. Cihan,  âlemlere rahmet olarak gönderilen İslam Peygamberi Hz. Muhammed’in (S.A.V) ahlakının Kur’an ahlakı olduğunu belirtti. Konferansın sonunda Manisa Celal Bayar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. A. Kemal Çelebi, İl Müftüsü Sinan Cihan’a teşekkür ederek, çiçek takdim etti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu