15.01.2018 10:22

MANİSA Büyükşehir Belediyesinin 1 Ocak tarihi itibariyle Manisa merkezindeki sorumluluk alanında bulunan caddelerde uyguladığı ‘Sıfır İşgaliye’ Manisalıların beğenisini topladı. TYSD Manisa Şubesi yönetimi de, Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına sıfır işgaliye uygulaması nedeniyle teşekkür etti.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Manisa Şube Başkanı Beyhan Yörür, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıta Dairesi Başkanlığına kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulaması nedeniyle teşekkür etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman ve zabıta ekipleri tarafından ağırlanan dernek üyeleri, kaldırımlarda rahatlıkla yürüyebildiklerini belirterek, Duman’a çiçek takdim etti.
“Görevimizin başındayız”
Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde vatandaşların huzuru ve güveni için Manisa Büyükşehir Belediyesi Zabıtasının 7/24 görevinin başında olduğunu belirten Zabıta Şube Müdürü Mustafa Duman, nazik ziyaretleri nedeniyle TYSD Manisa Şube yönetimine teşekkür etti. Dernek Başkanı Beyhan Yörür, 1 Ocak itibariyle hayata geçen kaldırımlarda sıfır işgaliye uygulamasıyla birlikte vatandaşların kaldırımlarda rahatlıkla yürüyebildiğini, bunun esnafın işlerine de katma değer sağlayacağına inandıklarını söyledi.