Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.01.2018 11:30

Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun 2017-2018 sezonu için hazırladığı ‘Şaka Gibi’ isimi müzikli kabaresi Manisalılarla buluştu. Oyunun geliri Hayvanları Koruma Derneği Manisa (HAKDEM) Şubesi’ne aktarılırken, tiyatro severler Kültür Merkezi Lale Salonu’nu hıncahınç doldurdu.

Manisa Büyükşehir Belediyesi, ulusal tiyatroları Manisalılarla buluşturmaya devam ediyor. Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun hazırladığı ‘Şaka Gibi’ isimli müzikli kabare sahne aldı. Kültür Merkezi Lale Salonu’ndaki etkinliği Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç’in yanı sıra Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Şehzadeler Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu, Başkan Danışmanı Mimar Azmi Açıkdil, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Erdinç Karaköse, Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ergün Aksoy, Muhtarlıklar Daire Başkanı Ersoy Arslan, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş, HAKDEM Şube Başkanı Reyhan Elbirliler ve Manisalı tiyatro severler izledi.
Güncel Konulara Eleştirel Yaklaşım
Güncel konuları farklı ve komik bir bakış açısıyla dört farklı skeç üzerinden anlatan oyun iki perdeden oluşuyor. Mustafa Arıkoğlu’nun kaleme aldığı oyunu, Tarık Şerbetçioğlu yönetti. Sözlerini Mustafa Arıkoğlu’nun yazdığı oyunun müziklerini Aras Deniz Sipahi bestelerken, koreografilerini ise Pınar Ataer üstlendi. Oyuna özel olarak hazırlanan kostümleri de Şinasi Günaydın ve Mehmet Kimyon tasarladı. Yılmaz Morgül, Ahmet Çevik, Yelda Alp, Özgür Özgülgün ve Şebnem Schaefer oyunda rol aldı.
HAKDEM’den Teşekkür
Oyunun gelirinin bağışlandığı HAKDEM Manisa Şube Başkanı Reyhan Elbirliler, konuşma yaptı. Tiyatroya katılım sağlayanların hem sanata hem de özel kliniklerde bakımı yapılan kimsesiz hayvanlara katkı olarak döndüğünü belirten Elbirliler, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.
‘Büyükşehir’i İzlemeye Devam Edin’
Programın sonunda Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç performanslarından ötürü tüm oyuncuları tebrik etti. Bir konuşma yapan Genç, “Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak her ay böyle tiyatrolar kültür sanat etkinliklerimizde yer alıyor. Sanatçılarımıza böyle güzel bir geceyi bize yaşattıkları için teşekkür ediyorum. Büyükşehir Belediyesi olarak bu tür geceleri kamu yararına kurulmuş olan derneklere bağışlıyoruz. Bugün bu salonu doldurarak sizlerde HAKDEM’e katkıda bulundunuz. Buradan elde edilen gelirle sahipsiz, özel kliniklerde tedavi gören hayvanların bakımına destek olacağız. Sağlık İşleri Dairemizin başlattığı ‘Satın Alma Sahiplen’ projesi de bu yönde ilerliyor. Biz tür etkinlikleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bizi izlemeye devam edin” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu