Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
17.01.2018 12:08

MANİSA Büyükşehir Belediyesi Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında Ahmet Çevik Tiyatrosu’nun 2017-2018 sezonu için hazırladığı ‘Şaka Gibi’ isimi müzikli kabaresi Manisalılarla buluşurken, salonda özel konuklar da vardı. Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Evde Bakım Hizmeti verilen Fatma Koyuncu, Hüseyin Ambarlı ve Hüseyin Türkyılmaz da oyunu izleyenler arasındaydı.

Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin gelirini HAKDEM Manisa Şubesi’ne aktardığı iki perdelik ‘Şaka Gibi’ isimli müzikli kabare, Manisalıların yoğun katılımıyla sahne alırken, Kültür Merkezi Lale Salonu’nda üç önemli ve özel konuk da yer aldı. Sağlık İşleri Daire Başkanlığı Evde Bakım Hizmetinden faydalanan Fatma Koyuncu, Hüseyin Ambarlı ve Hüseyin Türkyılmaz da evlerinden çıkıp, sosyal etkinliğe katılmanın keyfini doyasıya yaşadı. Evde Bakım Hizmeti personelleri nezaretinde katıldıkları programda, doya doya kahkaha atan bu özel isimler, sosyal hayatın akışı içerisinde kendilerini düşünen ve bu fırsatı yaratan Sağlık İşleri Daire Başkanlığı ekiplerine ve Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti.   
14 Yıldan Sonra İlk Kez
Manisa Büyükşehir Belediyesi Web TV kamerasına duygularını aktaran Hüseyin Türkyılmaz, Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş ve personeline teşekkür etti. Araç tahsis edilerek evlerinden alındıklarını ve etkinliğe geldiğini belirten Türkyılmaz, 14 yıldan beri ilk defa sosyal bir faaliyete katıldığını dile getirdi. Manisa Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Daire Başkanı Talip Akbaş da Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün öncülüğünde, en iyi hizmetleri vermenin mutluluğu içerisinde olduklarını söyledi.
Sosyal Etkinliklerimize Dahil Edeceğiz
Evde Bakım Hizmetleri’nin başarıyla sürdürüldüğünü ve bu hizmetten yararlanan vatandaşlarımızın sosyal aktivitelere dahil edilmesinin önemine değinen Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla kurulan evde bakım hizmetleri, önemli işlere imza atıyor. Vatandaşlarımızla birlikte, mutluluk yaşıyoruz. Hüseyin abimle, Kemal amcamı görünce, inanın bende çok duygulandım. Evde Bakım Hizmetleri Şube Müdürlüğümüz ve Sağlık İşleri Daire Başkanlığımız, evde bakım alan vatandaşlarımızı bu etkinliklere dahil ediyor. Bundan sonrada bu tür çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Onları mutlu ettiysek, ne mutlu bize” diye konuştu.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu