Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
07.02.2018 12:15

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen ‘Haydi Kadınlar Manisa’ya’ programı kapsamında, Akhisar, Salihli ve Turgutlulu kadınlar gün boyu Manisa’nın tarihi ve turistik yerlerini gezdi. Mimar Sinan’ın Manisa’daki eseri olan Muradiye Camii’nden,  170 dönümlük rüya proje Atatürk Kent Parkı’na kadar birçok yeri ziyaret eden kadınlar, geziden memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kadınlara yönelik düzenlenen kültür gezileri kapsamında Akhisar, Salihli ve Turgutlulu kadınlar gün boyu Manisa’yı gezdi. Kadınlara, Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Muhtarlıklar Dairesi Başkanlığı Mahalle Hizmetleri Şube Müdürü Nuray Çevirmeci, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanlığı Halkla İlişkiler Şube Müdürü B. Yonca Ekmekçi de eşlik etti. Gönüllü rehber Canan Çağlayan Akyüz eşliğinde Manisa’nın tarihi ve kültürel yerlerini gezen kadınların ilk durağı Muradiye Camii oldu. Mimar Sinan’ın Manisa’daki eseri olan Muradiye Camii hakkında bilgi edinen kadınlar bol bol fotoğraf çekilerek anı ölümsüzleştirdi. Ardından Sultan Camii, Manisa Mevlevihanesi ziyaret eden kadınlar Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından MASKİ’de öğle yemeğinde ağırlandı. Öğle yemeğinin ardından kadınlar Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin kente kazandırdığı önemli yatırımlardan olan Atatürk Gençlik Merkezi’ni gezdi.
Duygu Dolu Anlar Yaşadılar
Çanakkale’de kahramanlık destanı yazan Mehmetçiğimizin ve Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün anısına Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından kente kazandırılan Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu’nu da ziyaret eden kadınlar, üç boyutlu görseller ve ses efektleri ile duygu dolu anlar yaşadı.
Kadınlar Başkan Ergün’e Teşekkür Etti
Kadınlar Manisa gezisini Atatürk Kent Parkı ile noktaladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan 170 dönümlük Atatürk Kent Parkı’na hayran kalan kadınlar bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Geziden memnuniyetlerini dile getiren kadınlar Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkürlerini iletti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu