Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
12.11.2012 17:24

MANİSA Belediyesi tarafından Kültür Sitesi dış cephesinde yenileme çalışması başlatıldı. Kültür Merkezi yanında kente yakışmayan bir görüntü oluşturan Kültür Sitesi, yapılan iç ve dış yenilemeleriyle modern hale getirilecek.

Manisa’nın en çok kullanılan salonlarından biri olan Kültür Sitesi Belediye Meclis Salonu’nda başlatılan yenileme çalışmalarında sona gelindi. Salondaki zemin yenilemesinin ardından dış cephe çalışmaları da tamamlıyor. Geçtiğimiz yıl yenilenerek hizmete sunulan Kültür Merkezi’nin yanında kente yakışmayan bir görüntü oluşturan Kültür Sitesi, yapılan çalışmalarla modern ve kullanışlı hale getirilecek. Çalışmaların Kültür Merkezi yenilemelerini tamamladığını söyleyen Belediye Başkanı Cengiz Ergün, salonu yenilenen haliyle vatandaşların hizmetine sunacaklarını söyledi. Başkan Ergün çalışmalara yönelik şöyle konuştu, “Bilindiği üzere geçtiğimiz yıl titiz bir çalışmayla Kültür Merkezi Lale Salonu ve fuayeyi yenileyerek, Manisa’nın modern yüzü haline getirdik. İbrahim Gökçen Bulvarı’nın cazibe noktası olan ve kentteki bir çok etkinliğe ev sahipliği yapan Kültür Merkezi çalışmalarını Meclis Salonu yenilemeleriyle tamamlıyoruz. Hem belediye meclis toplantılarımızın yapıldığı hem de kültür-sanat etkinlikleri ve diğer toplantıların yapıldığı mevcut mekanın iç yenilemelerini yaparak, dış yenilemelerine başladık. Salon zemininde halıdan daha kullanışlı olan laminant döşeme kullandık ve salonun ses sistemini yeniledik. Kültür Sitesi dış cephede de binayı daha görkemli gösterecek kaplama malzemesi kullanıyoruz. Çatı onarımının da yapıldığı çalışmalarla beraber Kültür Sitesi, Belediye Şehir Tiyatrosu’na kadar olan kısma kadar yenilenmiş olacak. Manisalı vatandaşlarımıza yeni yaşam alanları kazandırmamızın yanı sıra Kültür Sitesi gibi mevcut bina yenilemelerine devam edeceğiz”

Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu