Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
08.03.2018 13:13

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Manisa Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği etkinliklerle kutlandı. Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan program, Fatih Sergi Salonunda ressam Türkan Hamidiye Kurt tarafından hazırlanan ‘Bizim Kadınlarımız’ adlı resim sergisinin açılışının ardından Cumhuriyet Meydanından Kültür Merkezi Lale Salonuna kadar süren ‘Kadınlar Yürüyüşü’ ile devam etti. Kadınların seslerini duyurduğu etkinliklerde ‘Kadına Şiddete Son’ vurgusu yapıldı.  

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü, Manisa’da da çeşitli etkinliklerle kutlandı. Manisa Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği programlar ilk olarak Atatürk ve Milli Egemenlik Anıtına çelenk sunulmasıyla başladı. Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya kadınların toplumun en etkili yönlendirici, birleştirici ve koruyucu bir unsur olduğunu belirtti. Daha sonra Fatih Sergi Salonu’nda resim sanatçısı Türkan Hamidiye Kurt'un eserlerinin yer aldığı ‘Bizim Kadınlarımız’ adlı sergi açılışı gerçekleştirildi.  Programlara, MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Genç, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, şube müdürleri, Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, siyasi parti temsilcileri ile sivil toplum kuruluşları katıldı.  
Bizim Kadınlarımız Sergisi İlgi Gördü
8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kutlamaları kapsamında ressam Türkan Hamidiye Kurt'un eserlerinin yer aldığı ‘Bizim Kadınlarımız’ adlı resim sergisi, Fatih Sergi Salonunda açıldı. Protokol üyeleri sergide yer alan eserleri tek tek inceledi.
Kadınlar Seslerini Duyurdu
Sergi açılışının ardından Cumhuriyet Meydanından Kültür Merkezine kadar Kadınlar Yürüyüşü gerçekleştirildi. Yürüyüş programının ardından Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler ve Engelliler Şube Müdürü Asena Demir ve Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Şükran Kaya, Aile ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü ve TOKİ Çok Programlı Lisesi tarafından gerçekleştirilen tiyatro gösterimi ve şiir dinletisine katıldı.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu