Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
13.03.2018 14:42

MANİSA Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda ve Salihli Muhtarlar Derneği yönetimini makamında ağırladı. Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğiyle, ilçede birçok önemli projeyi hayata geçirdiklerini belirten Başkan Ergün, bundan sonraki süreçte de yeni projelerle ilçe halkının hizmetinde olacaklarını söyledi.

Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler ve yönetimi, ilçede yapılan yatırımlar dolayısıyla Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarette Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda, Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Salihli Koordinasyon İşleri Müdürü Nilhan Kılıç da yer aldı.
Salihli Muhtarlar Derneği’nden Başkan Ergün’e Teşekkür 
Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Salihli Belediyesi işbirliğinde ilçelerinde ihtiyaç duyulan her hizmetin itina ile hayata geçirildiğini belirten Salihli Muhtarlar Derneği Başkanı Mehmet Güler, “İlçe merkezinde yıllardır sorun olan yağmur suları, Büyükşehir Belediyesi, MASKİ ve Salihli Belediyesi ile son buluyor. Bunun yanı sıra eskiden köylerimizde bir çok problem vardı. Artık bu problemler de çözülüyor. Yavaş yavaş sorunsuz bir ilçe oluyoruz. Çok teşekkür ediyorum. Allah, Cengiz Başkanımızdan ve Zeki Başkanımızdan razı olsun” diye konuştu.
Verdiğimiz Sözleri Yerine Getirmenin Gururunu Yaşıyoruz
Salihli Belediye Başkanı Zeki Kayda da, ilçenin altın çağını yaşadığını belirterek, “Biz, bu yola çıkarken verdiğimiz sözleri yapmanın gururunu yaşıyoruz. Salihli, artık altın çağını yaşıyor. Bu güne kadar gelmeyen yatırımları Salihli’ye yaptık. Ölüm yolu projesi devam ediyor, yılların pazaryeri göçmek üzereydi, orada sona yaklaştık. 600 araçlık otopark ve bedesten çarşısı sona yaklaştı. Prestij caddelerimiz, Masal Ormanı Parkı teslim noktasına geldi. Atatürk Spor Salonu, MABEM Hizmet Binası, başkanımızın gençlere hediyesi. Köylerimizdeki hizmetler en üst düzeyde. Mahalle muhtarları bunu birebir yaşıyor. Altyapı ve üstyapı projeleri devam ediyor. Salihli’yi 4 yıl içerisinde yeni bir şehir havasına büründürdük. Devam eden projelerin yanı sıra, yeni hedeflerimiz var. Garaj ve Kültür Merkezi hedefimiz var. İl genelindeki boru ve taş ihtiyacını gidereceğimiz fabrika da Salihli de kuruldu. Yağmur suyu sorunu ülke medyasına konu oluyordu. Ancak tamamlanan noktalarda bir damla su kalmıyor. Ulaşım sorunluydu. Şehir içerisinde ve köylerde çağın gereklerine uygun araçlarla taşıma yapılıyor. Çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.
Salihli’ye En Güzel Hizmetleri Yapıyoruz
Başkan Ergün, de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve 17 ilçede olduğu gibi Salihli’de de en güzel hizmetleri kazandırmanın heyecanı içerisinde olduklarını söyledi. Salihli’nin kendisine gösterdiği teveccüh dolayısıyla, ayrı bir yeri olduğunu belirten Başkan Ergün, Salihli’ye yakışan proje ve yatırımların hız kesmeden devam edeceğini dile getirdi.  

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu