Merhaba!
Ben sürekli geliştirilmekte olan Manisa Büyükşehir Belediyesinin yapay asistanıyım.
Size her zaman doğru bilgiyi veremeyebilirim ama yine de elimden geleni yapacağım 🙂
Size nasıl yardımcı olabilirim?

Web sitemizi ziyaret ettiğinizde, IP adresiniz otomatik olarak toplanır.
Bu bilgi, güvenlik önlemlerimizi artırmak, hizmet kalitemizi iyileştirmek ve yasal gerekliliklerimizi yerine getirmek için kullanılmaktadır.
IP adresiniz, kimliğinizi doğrudan belirlemek amacıyla değil, güvenliğimizi sağlamak, dolandırıcılığı önlemek ve teknik sorunları gidermek gibi amaçlarla kullanılmaktadır.
Sohbete başladığınız an bu yükümlülüğü kabul etmiş sayılırsınız.
15.03.2018 14:27

Çanakkale Zaferi’nin 103. yılı vesilesiyle Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından “Koca Seyit” adlı tiyatro sahnelendi. Manisa Şehit Ailelerini Koruma ve Kalkındırma Derneği yararına sahnelen oyunda Çanakkale Zaferi’nin kahramanlarından Seyit Onbaşı’nın verdiği mücadele ve yaşam hikâyesi anlatıldı.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. yılında Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından zaferin ihtişamına yakışır bir anma programı düzenledi. Bu kapsamda Manisa Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi’nde şanlı zaferin kahramanlarından Seyit Onbaşı’nın verdiği mücadele ve yaşam hikâyesini anlatan “Koca Seyit” adlı tiyatro oyunu sahnelendi. Oyunu Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür Dairesi Başkanı Ergün Aksoy, MHP İl Başkanı Erkan Öztürk, Manisa Şehit Ailelerini Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun ve çok sayıda sanatsever takip etti.
Çanakkale Deniz Savaşları’nın gidişatını kaldırdığı 276 kiloluk top mermisiyle değiştiren Koca Seyit’in verdiği mücadele ve asker dönüşü yaşam hikâyesinin anlatıldığı tiyatro onunu izleyicilere duygu dolu anlar yaşattı.
Oyuncuları Kutladılar
Oyunun sonunda sahneye davet edilen Manisa Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Nursel Ustamehmetoğlu, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Ergün Aksoy ve Manisa Şehit Ailelerini Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun oyuncuları performansından dolayı tebrik ederek çiçek takdim etti.
Oyundan Elde Edilen Gelir Kahramanların Ailelerine
Büyükşehir Belediyesi’nin sosyal projelerinden olan tiyatro gelirlerinin derneklere bağışlanması uygulaması, bu ay da devam etti. Oyundan elde edilen gelir, Manisa Şehit Ailelerini Koruma ve Kalkındırma Derneği’ne bağışlandı. Manisa Şehit Ailelerini Koruma ve Kalkındırma Derneği Başkanı İbrahim Sagun, derneklerine sağlanan destek nedeniyle memnuniyetini paylaşarak Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’e teşekkür etti. Sagun,  Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Mimar Sinan Bulvarı üzerinde yapılan yaya üst geçidine “Şehitler ve Gaziler Üst Geçidi” adı verilmesi nedeniyle büyük onur duyduklarını da belirtti.

Previous Next
Diğer Haberler
Sonraki Önceki
Manisa Büyükşehir Belediyesi © 2021 Bilgi İşlem Dairesi Başkanlığı
Kişisel Verilerin Korunması Kanunu